تحقیقات پرونده چقدر طول میکشد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲,۷۲۲ #63111858

سلام دوستان عزیز پرونده شوهرم دیروز وقت نظارت داشته شوهرم الان پنج ماهه بازداشت موقت هستش پروندش شعبه بازپرسی هست به ما گفتند تحقیقات رو پیگیری کنید بیاد الان تحقیقات آمده ولی دیروز که وقت نظارت داشته پرونده رو نخوانده بازپرس و زدن یه ماه دیگ وقت نظارت بخاطر وصول تجدید نیابت زنگ زدم میگم پرونده رو گفتند تعیین تکلیف میکنه چرا تو روند پرونده اینجوری زدین گفت ما همینجوری مینویسیم باید یه وقت دیگ تعیین کنیم ولی پرونده رو هنوز نخوانده بازپرس بنظر شما الان چقدر طول میکشه بخونه بازداشتی هم هست شوهرم الان یه ماه دیگ شش ماه میشه صبر میکنه همون دوباره وقت نظارت شد بخونه یا الان که تحقیقات آمده تعیین تکلیف میکنه اونجام شهر کوچیکه حدود ۳۰۰ زندانی داره الان من نگرانم که شاید بازپرس بخواد یه ماه دیگ صبر کنه ولی تحقیقات اومده پنج ماهه تحقیق میکنه بنظرتون تمام شده یا نه خواهش میکنم سریع جواب بدید

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شخص متهم میتواند با ابلاغ قرار بازداشت به آن اعتراض نموده و این اعتراض به دادگاه ارسال می گردد و مورد بررسی قرار می گیرد زمان به جهت عدم پیگیری پرونده نیز میتوانید به دادستان شهر خویش مراجعه نموده و موضوع را مطرح نمایید

زمان دقیقی نمیشود تعیین کرد
دادگاه ناچارا مدت بازداشت را یکماه تمدید می کند تا تحقیقات کامل گردد

باسلام
مدت زمان رسیدگی کاملاوابسته به نظربازپرس است ولی میتوان درخواست بازبینی داد

سلام . زمان در دادرسی ها قابل پیش بینی نیست

شما اعلام ننمودین که همسرتان به چه اتهامی در بازداشت هستند .... قاعدتا در مواردی که اتهام متهم، سنگین و پرونده دارای پیچیدگی های خاص خود باشد تحقیقات مقدماتی با وقت و زمان بیشتری همراه خواهد بود ...

سلام مدت قابل پیش بینی نیست با مراجعه حضوری پیگیر باشید

سلام
با توجه به کثرت پرونده ها زمان قابل پیش بینی نخواهد بود