می گویند نمی توانید چون بازنشسته تامین اجتماعی هستید؛ چکاری باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۱ #63048326

باسلام من در سالی که پدرم در قید حیات بودند از همسرم جدا شدم و بعد از فوت پدر به علت این که مادرم برایشان خوشایند نبود و جهت رضایت مادرم از تمام حق و حقوق خودم نسبت به مستمری پدرم گذشتم واقدام به پرداخت بیمه بصورت خویش فرما کردم تا اگر مشکلی پیدا کردم بتوانم برای هزینه های پزشکی استفاده کنم که بعد از ده سال بعلت مشکلات مالی خودم بازنشسته کردم با ماهی کمی بیشتر از ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال اکنون مادرم نیز فوت کردند به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کردم که بتوانم از حقوق پدرم استفاده کنم می گویند نمی توانید چون بازنشسته تامین اجتماعی هستید من به خاطر خوشحال و راضی نگه داشتن مادرم این کار را کردم چرا باید اکنون دچار مشکل باشم مگر حفظ رضایت والدین در قران توصیه نشده است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه به علت داشتن مستمری تامین اجتماعی هر چند حداقل امکان استفاده از مستمری پدر را ندارید.

درود
صحبت های متصدی سازمان قانونا صحیح است گرفتن دو مستمری خلاف قانون می باشد.

سازمان تامین اجتماعی به درستی اعلام نظر کرده، استفاده از مستمری مخصوص دختران مجرد و بیکار است، پرداخت حق بیمه و بازنشستگی نشانه اشتغال به کار بوده و از طرفی دریافت مستمری از دو منبع ممکن نیست، درخواست شما وجاهت قانونی نداشته و سازمان تامین اجتماعی و دیگر اشخاص و نهادها مسئول روابط شخصی و احساسی شما با اعضای خانواده نیستند

درود بر شما
متاسفانه به دلیل دریافت مستمری مستقل از تامین اجتماعی ، دریافت مستمری پدرتان خلاف قوانین تامین اجتماعی خواهد بود .

با درود مستمری مادرتان به شما تعلق نمیگیرد زیرا شما خود حقوق دریافت می‌کنید.

سلام و ارادت
متاسفانه این قانون تامین اجتماعی است و کاری نمیتوان در این خصوص انجام داد ، این در حالیست که شما میتوانستید مستمری را از اول اخذ نمایید و اخذ مستمری توسط شما ارتباطی با مستمری دریافتی مادرتان نداشته است زیرا که مادرتان ۵۰ درصد مستمری را میتوانسته اخذ کند و شما ۲۵ درصد آن را و شما از سهم خودتان فقط بنفع تامین اجتماعی گذشت نمودید نه به نفع مادرتان .

با سلام.شما مستمری دریافت می کنید و مستمری مادرتان به شما تعلق نمی گیرد