برادرم من را بیهوش میکرده و سو استفاده میکرده؛ چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۵۶ #62992891

سه ماهه اتفاق نمیفته چون.. پسه بند خریدم توش میخوابم مدرک ازش ندارم همون اول شکایت کردم و طبق گففته هام قاضی حرفامو تایید کرد ولی گفت پیگیری نکن برای خودت بد میشه بدون مدرک .. حالا فکرش ریشمو داره میکنه باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات ادعای شما با توجه به گذشت زمان به سادگی قابل اثبات نخواهد بود

درود
اگر دلایل و مدارکی علیه برادرتان نداشته باشید بر فرض شکایت نیز نتیجه ای در پی نخواهدداشت.

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرم اثبات نمی‌گردد، لیکن باید دلایل محکمه پسندی ارائه نمائید مثلا برادرتان در حضور قاضی اقرار کند

درود
متاسفانه با گذشت زمان و عدم امکان ازمایش و نبود مدرک اثبات این ادعا بسیار دشوار است .

سلام باتوجه به گذشت مدت و بدون ادله دیگری امکان اثبات وجود ندارد.

درود بر شما، با توجه به اینکه هیچ مدرک و شاهدی وجود ندارد، بهتر است مساله را پیگیری نکنید، لکن جهت آرامش خاطر و تسکین روح و روان، توصیه می‌شود از مشاوران روانشناسی بهره جویید.

باسلام
بله درصورتی که مدارکی ندارید پیگیری نکنید