با توجه به اینکه مالک، یکبار ملک را به ما فروخته و چند سال بعد به کسی دیگه واگذار کرده، آیا این مساله فروش مال غیر نیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۹ #62808719

در زمینه فروش مال غیر، به صورت کیفری شکایتی کردم.
ملکی رو به صورت بیع نامه و تنظیم وکالت محضری پدرم خریداری میکند از فردی که از صاحب ملک وکالت فروش داشته، یکسال بعداز خرید ملک، پدرم فوت میکنند و فروشنده ملک با تصور اینکه ما از این ملک بی اطلاع هستیم، به فردی دیگه وکالت میده که به اداره ثبت مراجعه کنه و سند المثنی بگیره و اختیار واگذاری هم میده و چند سال بعد ملک انتقال میده به فردی دیگه و سند تک برگ صادر میشه.‌
با توجه به داشتن وکالت نامه محضری و بیع نامه و مدارک موجود و شهادت شهود، شکایت کیفری کردیم ولی بازپرس نظر به این داره که فروش مال غیر نیست و ملک از طریق وکیل دوم فروخته شده.
حدود ۵ ماه پرونده در بازپرسی اطاله دادرسی شده.
با توجه به اینکه وکیل مالک طبق اسناد موجود، یکبار ملک به ما فروخته و چند سال بعد به کسی دیگه واگذار کرده، آیا این مساله فروش مال غیر نیست؟
آیا از بازپرس میشه شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر پدر شما تنها وکالت داشته
این وکالت با فوت ایشان از بین رفته است
ولی اگر بیع نامه ای موجود است می شود طبق آن اقدام نمود

چون شما اطلاعات کافی حقوقی ندارید نمیشه به حرف شما استناد کرد . توصیه می گردد اگرمهلت اعتراض وجود دارد . وکیل گرفته تا بامطالعه پرونده دفاعیات لازم صورت گیرد .

سلام- بله می توانید به رای صادره اعتراض کنید.