پیامک اومده که پرونده شما با شعبه اجرایی واصل شده بنظرتون حکمی بر علیه من صادر شده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۷ #62734571

سلام
چند ماه پیش قاضی گفته بود مسکلی نیست و پرونده مختومه میشه الان پیامک اومده که پرونده شما با شعبه اجرایی واصل شده بنظرتون حکمی بر علیهم صادر شده؟ آیا سوء سابقه درست میشه؟ لطفا راهنمایی فرمایید تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
احتمالا پرونده ای در جریان داشته اید که منجر به صدور ای و متعاقب آن پس از اتمام مهلت قانونی اعتراض...منجر به صدور اجراییه شده است .با توجه به موضوع پرونده که قطعا خودتان از آن مطلع می باشید در شعبه حقوقی یا کیفری مربوطه دادگاه صادر کننده رای و اجراییه پیگیر موضوع مربوطه باشید .
در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر با ثبت درخواست مشاوره تلفنی پیگیر باشید .
مستدام باشید

ضمن اهدای سلام و احترام
متاسفانه پرسش شما مبهم است لطف کنید توضیحات بیشتر ارائه نمایید تا خدمتتان عرض کنم و در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم

با سلام
تا حکمی صادر و قطعی نشده باشد به شعبه اجرای احکام ارسال نمیشود لذا بهتر است اول از شعبه رسیدگی اطلاع حاصل نمایید که ایا حکمی صادر شده یا نه؟و چون به دست شما نرسیده میتوانید واخواهی نمایید .

سلام
زمانی سوسابقه در نظر گرفته می شود که حکم قطعی علیه شخصی صادر شود که خود سوسابقه ۲ نوع است یکی موثر و دیگر عادی
یعنی پرونده ارجاع شده به اجرای احکام برای اجرای حکم
ولی ممکن است اجرا حکم تعلیق مجازات باشد یا غیره
بهتر از مشکل و حکمی که صادر شده بگید بهتر بشه راهنمایی کرد