اگر شکایت کنم باید ایشون به شهرستان بیاین یا من به تهران برم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #62670243

بنده سال گذشته قراردادی با شرکتی (در زمینه پایان نامه و نگارش مقالات دانشگاهی) به ارزش ۱۵۰۰ دلار، را تنظیم کردیم که طبق بند قرارداد باید شرکت مقاله بنده را به چاپ میرسوند و قابل مشاهده در سایت ژونال هم می بود. اما بعد از یکسال علاوه بر اینکه مقاله من به چاپ نرسید اون شرکت یک ایمیل جعلی ایجاد کرد که با این فرض من قبول کنم کارم به چاپ رسیده اما وقتی به مدیر ژورنال تماس داشتم اونها گفتند اصلا چنین فرد یا مقاله ای رو ما چاپ نکردیم. حالا هم بعد از اون تاریخ دیگه موسسه به پیامها و تلفنهام پاسخ نمیدهند. ۱. من ساکن شهرستانم و شرکت در تهران مستقر هست، اگر شکایت کنم باید ایشون به شهرستان بیایین یا من به تهران برم؟ ۲. من فقط قرارداد الکترونیکی دارم (بدلیل فاصله جغرافیایی) تنظیم قراردادد از راه دور بود، و چند عدد اسکرین شات از ژورنال و مدیر ژورنال که نشون میده همچین ایمیل و مقاله توسط اون شرکت بهشون ارسال یا چاپ نرسیده. ۳. با داشتین این مدارک ایا امیدی هست که حداقل پولم رو پس بگیرم؟ ایا احتمال این وجود داره که اون شرکت هم از من شکایت کند؟ با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شهرستان بیایین یا من به تهران برم؟ از دادسرای شهر خود شکایت کنید
کلاهبرداری همواره مستلزم اینست که بزهکار با فریب اشخاص حقیقی یا حقوقی مردم را به وجود شرکت ها، کارخانجات یا به طور کلی هر امر واهی و غیر واقعی امیدوار کند یا آنان را از امور موهومی بترساند و یا اقدام به جعل عناوین نماید و در نهایت از این طریق اموال افراد را در قالب اسناد مالی، وجوه نقد یا سایر اموال منقول و غیر منقول برباید. (ماده ۱ فانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس، ارتشاء و کلاهبرداری)
حداقل پولم رو پس بگیرم؟
بهترین و قانونی‌ ترین راه برای ارائه شکایت، مراجعه به دادسرای جرائم رایانه‌ ای است. این دادسرا وظیفه دارد جرائمی که در فضای سایبری رخ می دهد را پیگیری کند و حقوق شاکیان را به آنها بازگرداند.
نحوه شکایت به پلیس فتا این گونه است که پس از مراجعه به دادسرای جرائم رایانه‌ای، پرونده تشکیل می‌ شود و رسیدگی به آن طبق روال قانونی به جریان می‌افتد.
ایا احتمال این وجود داره که اون شرکت هم از من شکایت کند؟ خیر
در برابر هر جرمی که برای شهروندان اتفاق می‌افتد بهترین و سریع‌ترین کار این است که به مرجع قضایی رفته و در ادامه با شکایت در دادسرا و اخذ دستور قضایی به پلیس مربوطه مراجعه کنید.

با سلام
در تجارت الکترونیکی و معاملات اینترنتی ، دادگاه صالح دادگاهی است که زیاندیده در آن حوزه قضایی اقامت دارد
شما از محل زندگی خویش میتوانید اقامه دعوی نمایید .