چه احکامی در دادگاه تجدید نظر نقض میشود و چند درصد امکان نقض دادنامه بدوی در دادگاه تجدید نظر وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۸ #62648578

با عرض سلام و ادب
و اینکه برای نقض دادنامه در مرحله تجدید نظر چه راهکاره موثری وجود دارد و اینکه حکم صادره از دادگاه تجدید نظر قطعی است؟
با سپاس

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به ادله اعتراض دارد.

با سلام
صورت بسیار کلی میباشد.
جهات نقض متفاوت است .

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه که بصورت کلی طرح گردیده، نمیتوان اظهار نظر دقیقی نمود..
در قاعده کلی می توان گفت که اصولا جهات و دلایل متعددی برای احتمال نقض رای دادگاه بدوی در دادگاه های تجدیدنظر وجود دارد و کاملا به عنوان و موضوع دعوی و یا خواسته در پرونده و دلایل و مدارک استنادی در جهت صدور رای دادگاه نخستین دارد و اینکه دلایل و مدارک طرفین تا چه حد مستند بوده و دادنامه صادره تا چه اندازه از دوام و استحکام کافی برخوردار باشد، ممکن است با لایحه مبتنی بر ادله کافی نقض و با تائید گردد..
احکام صادره از دادگاههای تجدیدنظر بسته به موضوع کیفری و یا حقوقی پرونده و بسته به عنوان خواسته دعوی، می تواند قطعی بوده و یا قابل فرجام خواهی باشد..
موفق باشید..

بستگی به موضوع پرونده و ادله و مدارک دارد و بطور کلی نمیتوان اظهارنظر کرد

هر حکمی ممکنه با ادله و لایحه خوب نقض بشه ، مجموعا هیچ کدام از سوالات شما بدون اطلاع دقیق از مفاد پرونده قابل پاسخ نیست

جهات اعتراض و نقض رای متفاوت است
بله رای تجدیدنظر قطعی است

با درود
نمی‌توان گفت چگونه و چه اتفاقی می افتد.
بستگی به عنوان دعوا و دفاعیات اصحاب پرونده دارد، شما اگر رای به ضررتان صادر شده مستند و مستدل اعتراض نمایید، و از یک وکیل متخصص استفاده کمک بگیرید.
رای در پرونده تجدیدنظر اصولا قطعی است.
قطعیت در رای قید می‌گردد.