چگونه هم مهریه بگیرم و هم طلاق؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰,۲۹۴ #62596092

سلام
من با همسرم تفاهم ندارم و دادخواست مهریه دادم و میخوام طلاق بگیرم. بهش پیشنهاد دادم یه بخشی از مهریه ام رو بده و بیاد توافقی طلاق بگیریم اما به هیچ عنوان راضی نمیشه و میگه یا کل مهریه ات رو میبخشی و طلاق توافقی میگیریم یا مهریه ات رو میدم اما طلاقت نمیدم! منم نه حاضرم کل مهریه رو ببخشم و هم اینکه میخوام حتما ازش جدا شم!
به نظرتون چیکار میتونم بکنم که هم یه بخش مهریه رو بده و هم طلاق؟
یا اینکه تنها راهم اینه که مهریه ام رو ببخشمو طلاق بگیرم؟
و اینکه اگه حاضر نشم ببخشم و اونم حاضر نشه طلاق بده من راهی دارم که هم طلاقمو بگیرم و هم مهریه یا باید حتما اون راضی شه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مهریه قابل مطالبه است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
بهتر است نسبت به طلاق توافقی اقدام نمایید

سلام
بهترین و سریعترین راهکار طلاق توافقی است
در غیر اینصورت کل مهریه را مطالبه نمایید، بدون اینکه فعلا حرفی از جدایی بزنید

سلام
شما یا باید عسر و حرج را مطابق آنچه در قانون آمده اثبات کنید تا طلاق بگیرید یا باید شروط ضمن العقد در مورد طلاق را ثابت کنید یا تمام یا قسمتی از مهریه را به شوهر ببخشید و رضایت او را مبنی بر طلاق جلب کنید راه آخر ساده ترین کار است.

مهریه و نفقه را دریافت کنید و میتوانید از ایشان نیز تمکین نکنید فقط نفقه به شما از زمان عدم تمکین تعلق نمی گیرد سپس راضی به توافق میشود

سلام حق طلاق با مرد است مگر انکه زوجه بتواند عسر وحرج خود را در دادگاه اثبات کند که موارد عسر وحرج محدود بهشروط ضمن عقد یا مندرج در قانون نیست وباید در دادگاه عسر وحرج احراز گرد. تا به زوجه حق طلاق دهد شما میتوانید مهریه خود را بگیرید اما گرفتن طلاق توسط زوجه همان طور که ذکر کردم با محدودیت مواجه شده اما غیر ممکن نیست فقط باید عسر وحرج خود را ثابت کنید

با سلام
معمولا وقتی زوج میفهمه زوجه خیلی تمایل به طلاق داره قضیه بخشش مهریه به میان میاد و در نهایت طلاق توافقی.
شما باید قضیه رو کامل توضیح بدید تا راهنمایی بشید در خصوص اینکه آیا راه دیگه ای هست یا خیر