مراحل قانونی تغییر اسم زهرا به صبا

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۲۱ #62554591

پدر و مادر من اسم شناسنامه ی من رو گذاشتن زهرا ولی صبا صدام میکردن، چطور میتونم اسممو عوض کنم بذارم صبا توی شناسنامه؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست به طرفیت ثبت احوال مطرح نمایید ولی اصولا تغیر نام اسامی مذهبی پذیرفته نمی شود

درود فراوان
ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم موافقت بایستی دادخواست بدهید و از دادگاه درخواست نمایید .

سلام به نظر غیر ممکن است که با تغییر این اسم موافقت کنند چون از اسامی مذهبی است ولی میشه یک اسمی در کنار این قرارداد به هرحال اسم زهرا باید باشه..بعنوان مثال ارغوان زهرا

سلام. گرچه در برخی شعبات دادگاه سختگیری های در باب این تغییر نام وجود دارد اما با یک لایحه قانع کننده احتمال موفقیت بالاست

سلام، دادخواست تغییر نام از زهرا به صبا مطرح کنید، منتها باید استشهادیه تهیه کنید، که نام واقعی شما در بین اقوام و آشنایان و...‌‌به صبا معروف است ودلایل دیگر،
ومعمولا در دادگاه اسامی ائمه را بسختی عوض می‌کنند، مگر با دلایل و مدارک قوی.....

سلام
اصولا مراجع ثبتی یا قضایی تغییر نام های مذهبی را به سختی قبول میکنند . اما شما میتوانید در وهله اول از طریق اداره ثبت احوال و در صورت عدم نتیجه دادخواست تغییر نام به دادگاه حقوقی تقدیم نمائید.

درود بر شما، به اعتقاد بنده با تغیرر این نام موافقت نخواهد شد زیرا شرایط مقرر در قانون وجود ندارد.