ترخیص ماشین به دستور قاضی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۶ #62530174

به نام خدا
اینجانب ماشینم توسط پلیس امنیت اخلاقی در یک مکان عمومی توقیف شد به دلیل همراه بودن دوست دخترم که هم رشته هم هستیم و بیشتر به خاطر مسائل درسی با هم در ارتباط هستیم و بیرون میریم و اگر قسمت بشه بیشتر با هم آشنا بشیم و خواستگاری کنم از خانواده اش
این دختر به خاطر حساس بودن خانواده اش و محدود بودن دید خانواده نسبت به شرایط فعلی جامعه راجب این موضوع خیلی حساس هستن به خاطر همین موقع دستگیری ما به دلیل بد حجابی در صورتی که حجاب بدی هم نداشت ماشین رو بردن پارکینگ ما رو بردن به اداره و ازمون کلی امضا و اسر انگشت گرفتن بدون اینکه اجازه بدن ببینیم چیزی که امضا میکنیم چی داخلش نوشته شده و دختر رو هی اذیت میکردن میگفتن زنگ بزن پدرت در صورتی که اگه این کار رو انجام میداد دختر باید خودش رو میکشت چون خانواده اش خیلی حساس هستن و گیر میدن آیا این کار درسته ؟ ما که به سن قانونی رسیدیم و دانشجو هستیم آیا این رفتار درسته؟
حالا با کلی گریه و خواهش از این کار منصرفشون کردیم ولی برامون پرونده تشکیل دادن و فرستادن پیش قاضی مشاور
سوال اصلی من اینه که آیا اگه قاضی دستور بده که ماشین بنده بدون اینکه جریمه های راهنمایی رانندگی رو پرداخت کنم و فقط هزینه جرثقیل و پارکینگ رو پرداخت کنم آزاد میکنند؟ یا حتما باید جریمه های ماشین صفر شود ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید خلافی خودرو را صفر کرده سپس تحویل داده می شود .