چطور ملاقات فرزند را تقاضا کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۱ #62478649

باسلام
توافقی جدا شدیم و واسه هزینه های وکیل رای شد که ماهیانه بدم و ۶۰۰ هزار تومان هم نفقه پسرم تا سن ۷ سالگی که الان ۴ سال داره بعدش با من هست الان گفته چون دو تا را ندادی نمیتونی ببینی برو هرکاری میکنی بکن یعنی قبل این هم پیام داده که میخوار پسرتو روانی کنی من نمیتونم اونو بعد هفت سالگی بدم اینطور الان چکار کنم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست ملاقات با طفل مطرح بفرمائید

سلام و ارادت
دادخواست ملاقات فرزند مشترک به دادگاه خانواده بدهید جهت ملاقات فرزند .
عدم پرداخت نفقه مانع از ملاقات نیست .
پس از ۷ سالگی و تا سن ۱۵ سالگی حضانت فرزند با شماست .

ملاقات فرزند حق والدین است و شما میتوانید دادخواست ملاقات فرزند را بدهید.

سلام . دادخواست ملاقات فرزند مشترک تقدیم دادگاه کنید

سلام حضانت پس از ۷ سالگی با پدر است مگر قاضی خلاف آن را به مصلحت طفل تشخیص دهد. حق ملاقات فرزند هیچ منافاتی با عدم پرداخت حقوق مالی ایشان ندارد و ادعای ایشان بی اساس است