قبل از رسیدگی جلسه دادگاه میتوان دو شاهد را که قبلا به دادگاه معرفی کردم، عوض کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۷ #62379465

باسلام بنده دادخواست اعسار از پرداخت مهریه نموده ام و دو نفر شهود به دادگاه معرفی کردم ایا قبل از رسیدگی جلسه دادگاه میتوان دو شاهد را که قبلا به دادگاه معرفی کردم ان دو نفر را عوض کرد و از چه طریق میتوان این کار را کنم از طریق سامانه قضایی یا وقت حضور جلسه دادگاه شهود جدید را با خود ببرم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
متاسفانه در حال حاضر چنین اقدامی میسر نمی باشد و اصولا در صورت تغییر شهود، معمولا دادخواست اعسار رد می گردد..
در صورت لزوم دادخواست مجدد اعسار با شهود جدید مطرح نمائید..
موفق باشید..

سلام
امکان تغییر شهود وجود ندارد و اعسار شما رد می شود می توانید مجددا درخواست اعسار کنید با شهود جدید.

شهودی که معرفی کردین باید حضور پیدا کنن

شهودی که معرفی شده اند بایستی حضور پیدا کنند

با سلام
با توجه به اینکه شهود شما به شخص خوانده تعرفه شده و برای رعایت اصل تناظر در رسیدگی عادلانه شما نمیتوانید قبل از جلسه -به علت اینکه وقت کافی برای بررسی شهود شما توسط خوانده ممکن است وجود نداشته باشد- شهود را عوض کنید.
موفق باشید

اگر شهود را تغییر بدهید قاضی دادگاه شهادت شهود را قبول نخواهد کرد.

سلام
اگر از قبل معرفی کرده باشید نمیتوانید شهود را اشخاص دیگر قرار دهید