تهدید به زنای به عنف توسط وکیل ودرخواست وکیل برای جلسه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۷۸ #62280

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده با خانومی در دانشگاه دوست شدم و ب چند ماه نکشید که از من خواستن برم خواستگاریشون من هم چون شرایطشو نداشتم و دیدم کلی مشکل رفتاریو ذهنی داره رد کردم و خواستم رابطه تموم شه اما با اسرارو گریه زاریو اضحار ب دوس داشتن خواستن فقط دوس باشیم من هم چیزی نگفتم بعد چند وقت شروع کردن منو تحریک کردن و..حالا با عکساشون و حرفاشون که مدارکش موجوده که موجب رابطه ی نامشروع شد که همه درخواست از ایشون بود که من بعد دوبار رابطه از طریق حرفای بعد رابطه فهمیدم قصد سواستفاده دارن که بعد گفتن پردمو شما زدیو از این حرفا که باعث جدایی شد الان تقریبن ٣ماهه گذشته ،چند روز پیش بهم پی ام دادن که وکیل گرفتن وبعد از چند روز وکیلشون توی تلگرام منو متهم ب زنای به عنف کردن تا منو از عواقب و احکام دادگاه و شکایت بترسونن وبدون مدرک میگن زدن پرده توسط شما سابقه کیفری شدیدو شلاق داره
میخواستم بدونم باید چیکار کنم؟
ادعای وکیل بدون مدرک تهمت نیس میتونم اعاده ی حیثیت کنم؟
درضمن اگر از من شکایت بشه مدارکی که من دارم مثل عکس و حرفای تلگرام کمکی بر بی گناهی من میکنه؟
باتشکر ممنون میشم صریح و کامل بهم جواب بدید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر گرامی به هیچ عنوان شکایتی که مطرح کرده اند به نتیجه نخواهد رسید و زنای به عنف مسئله ای نیست که با پیامک اثبات شود.