ایا برای الزام به تنطیم سند شماره فرعی لازم است اخه در قولنامه مالک اصلی فقط پلاک ثبتی هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۰ #62234567

برای دادخواست زمین قولنامه ای میتوتم به مالک اصلی دادخواست بدم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در تنظیم دادخواست شماره ثبتی ملک باید دقیقا هم پلاک اصلی و هم فرعی نوشته شود .
در مورد طرف دادخواست هم باید همه فروشندگان قبلی بعنوان خواندگان در دادخواست درج شوند.

بله پلاک ثبتی باید دقیقا در دادخواست قید شود.

بادرودوسلام دادخواست خودرا به طرفیت فروشنده تقدیم و تنظیم نمایید.

بطرفیت فروشنده دادخواست خود را تقدیم نمایید.

به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل طرح دعوی نمایید.

به طرفیت فروشنده اصلی دادخواست دهید

با سلام
میتونید بر علیه شخص فروشنده دادخواست بدید تا رسیدگی بشه