آیا فقط در سامانه ثنا برایم ابلاغیه صادر میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۵۹۳ #61836017

سلام
من چند وقت پیش تهدید به شکایت شدم‌، شاکی از من فقط شماره همراه منو داره، خط من ایرانسله، من سامانه ثنا هم هستم.
میخوام بدونم با وجود همون شماره فقط توی ثنا واسه من ابلاغیه میاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر کد ملی شما را هم داشته باشد و در پرونده ثبت شد از طریق ثنا به شما ابلاغ می کردد.

سلام
اگر ثبت نام ثنا انجام داده باشید صرفا از طریق همین سامانه برای شما ابلاغ خواهد آمد.

بله در صورتی که همین شماره را داده باشید برای سامانه ثنا

سلام دوست گرامی
اینکه شاکی بتواند ابلاغ را الکترونیکی به دست شما برساند موکول است به اینکه وی کد ملی شما را به شعبه ارائه نماید و بدون ثبت کد ملی شما در سامانه امکان ابلاغ الکترونیکی میسر نیست. و توجه کنید که این ابلاغ ، ابلاغ واقعی محسوب می شود هر جند وارد سیستم نشوید و ابلاغ را چک نکنید.

درصورت شکایت از طریق ثنا به شما ابلاغ میشود

سلام و وقت بخیر
ابتدا براتون پیامک ارسال و سپس در سامانه ثنا ابلاغ می شود.

سلام
جهت ابلاغ درثنا باید کدملی شما در سیستم درج گردد