مجازات ضرب‌وجرح مشمول ارش با مبلغ ناچیز حبس است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۴ #61780225

سلام خدمت شما، می‌خواستم بدونم ضرب‌وجرح که حاد نبوده و درصد دیه مشخص نشده و در نامه پزشکی قانونی توضیحات داده شده و باید قاضی بابت اون (ارش) تعیین کنه که مبلغ ناچیز هست،
می‌خواستم بدونم حبس داره؟! تعزیری داشته باشه چی حبس داره!؟ جریمه چطور؟! هیچ‌گونه سابقه کیفری وجود نداشته.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ارش را قاضی تعیین نمی کنه،پزشکی قانونی تعیین می کنه...اصولا در جنبه عمومی جرم، حبس تبدیل به جزای نقدی در حق دولت میشه

باسلام، اگر حبس لحاظ شود تحت‌ شرایطی امکان تبدیل به مجازات های جایگزین حبس وجود دارد.

با سلام
در این موارد حتی اگر مجازات حبس تعیین شود، امکان تبدیل آن به مجازات جایگزین حبس وجود دارد.

با سلام
بله حبس دارد ولی نگران نباشید تبدیل به جزای نقدی می شود و سابقه کیفری هم لحاظ نمی شود.

با سلام
مجازات حبس مرتبط، تحت شرایطی به جزای نقدی تبدیل می شود.

با سلام
ممکن است تحت شرایطی مجازات حبس تبدیل به جزای نقدی گردد.

سلام اصلا حبس تعین نمی شود