با توجه به متن اظهارنامه که ۴۸ ساعت مهلت داده شده در صورت دادخواست داور مرضی الطرفین از دادگاه مشکلی به وجود می اید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۳۶ #61775594

سلام .
با توجه به اختلاف پیش امده در قرارداد مشارکت مدنی و متن قرارداد عنوان شده که حل اختلاف به داور مرضی الطرفین ارجاع و نظر داور مرضی الطرفین لازم اجرا میباشد .
از طریق اظهارنامه داور مرضی الطرفین به مخاطب معرفی گردیده تا نظر مخاطب دریافت گردد و مهلت داده شده به مخاطب در اظهارنامه ۴۸ ساعت میباشد ولی مخاطب جوابی به اظهارنامه نداده است .
در حال حاضر قصد دادخواست تعیین داور مرضی الطرفینن از دادگاه را دارم ولی طبق ماده ۴۵۹ قانون اینن دادرسی گفته شده "ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه " مخاطب مهلت دارد .
ایا در صورتی که برخلاف متن اظهارنامه که ۴۸ ساعت مهلت داده شده ۱۰ روز بگذرد و بعدا درخواست داور مرضی الطرفین داده شود اینگونه بهتر نیست یا باید مجددا اظهارنامه به مخاطب داد؟؟

مشاوره حقوقی داوری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیاز به اظهارنامه مجدد نیست لذا می توانید پس از انقضای مهلت معرفی داور و عدم معرفی داور دادخواست خود را تقدیم دادگاه نمایید

نیازی به ارسال مجدد اظهارنامه نبوده و با استناد به همان اظهارنامه میتوانید دادخواست خود را تقدیم نمایید .

نیازی نیست اظهار نامه مجدد بدهید . گذشت ده روز و عدم معرفی داور مرضی طرفین ،شرایط قانونی برای مراجعه شما به دادگاه را مهیا می کند