طرح شکایت از مخابرات چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۲ #61598571

با سلام
مدتی هست که مکالمه بنده از طریق مخابرات همراه اول شنود و همچنین موقعیت مکانیه بنده هم بصورت آنلاین ردیابی و در اختیار یک گروه فعال در اینستگرام برای آزار و اذیت قرار داده میشه،ممنون میشم کمکم کنید،خدا خیرتان بده

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دادسرای جرایم رایانه‌ای شکایتی مبنی بر دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مطرح نمایید.
در صورتی که بتوانید ضمن ارائه ی لایحه و ادله مناسب ادعای خود را اثبات نماید می توانید شرکت مخابرات را محکوم کنید.

در خصوص موضوع با عنوان دسترسی غیر مجاز طرح شکایت نمایید

سلام. شکایت خودتون رو تحت عنوان دسترسی غیر مجاز و سرقت رایانه ای از شرکت مخابرات مطرح کنید. در صورتی که ادله شما رو دادسرا مناسب ببیند درخواست پیگری موضوع را خواهد داد