در دادگاه چگونه عدم تمکین و نافرمانی زنم رو اثبات کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۴ #61545498

باسلام
به خاطر عدم تمکین، نافرمانی و عدم رعایت حسن رفتار و معاشرت و ... زنم رو بردم خونه باباش گفتم تا رفتارش رو اصلاح نکنه نمیبرمش. رفتارش رو اصلاح که نمیکنه هیچ هر روزم میگه بیا دنبالم.
واسه تهدید من رفته با وکیلش شکایت نفقه کیفری کرده. منم عدم تمکین زدم چجوری تو دادگاه ثابت کنم عدم تمکین داشت.
خواهش میکنم کمک کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما دادخواست تمکین داده اید و طبق نظر دادگاه زوجه بایستی به منزل مشترک برگردد که اگر چنین نکرد نشوز زوجه بر دادگاه محرز و از ان ببعد مستحق نفقه نخواهد بود
اما برای ترک انفاق ( شکایت همسرتان ) این شما هستید که بایستی اثبات نمایید بدون اذن شما ترک منزل نموده و نیز اینکه نفقه ایشان را پرداخت نموده اید .

در صورتی که شما خودتان همسرتان را به خانه پدرش برده اید و همسرتان تمایل به بازگشت دارد عدم تمکین منتفی است

با سلام
شما خودتون ایشان را بردید خودش نرفته ، عدم تمکین نقض میشود

اگر دادخواستی مبنی بر تمکین ارسال شده و دستور تمکین صادرشده وایشان مراجعه نکرده ایشان ناشزه محسوب میشود مگرغیر ازاین را بتواند اثبات کند

نداشتن دلایل مستندات مدارک عدم تمکین دادگاه به نفع زوجه رای صادر میکنه

سلام
اینکه اقرار مینمایید که شما همسرتان را به منزل پدرش فرستادید عدم تمکین را رد خواهد نمود

درخواست تمکین از سوی زوج نیازمند اثبات نبوده و اگر شرائط اولیه برای زندگی فراهم باشد و زوجه نتواند دلیلی برای عدم تمکین خود ارائه دهد رای بر الزام زوجه صادر میگردد .