اگر پسری در مغازه مورد لواط واقع شود و زوری باشد چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰,۴۹۹ #61465

با سلام.شب گذشته یعنی شب تاسوعا بنده از مراسم به سمت منزل میرفتم.3 نفر از افراد لات محله ما که من از قبل هم با انان اشنایی در حد سلام علیک داشتم من رو لحظه ای به بهانه ی صحبت به داخل مغاره دعوت کردند و سپس به صاحب مغازه مرا به اتاقی که پشت مغازه بود برد تا به قول خودش راحت بااشیم.بلافاصله 2 دوست دیگرش هم امدند و از 3 نفر انان 2 نفرشان به زور با من لواط انجام دادند به صورتی که کاملا دخول انجام شد و کاملا ارضا شدند و من از شدت ترس زبانم بند امده بود.و بعد من از مغازه با التماس بسیار رفتم.حالا قصد شکایت از ان سه نفر را دارم چگونه بایستی اقدام کنم و ثابت کنم؟البته ان افراد سابقه زیادی در جرم و زندان داشته اند.و میترسم اگر شکایت کنم بعدا یکی از انان به جهت تلافی مشکلی برایم ایجاد کند

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما سریعا بعد از عمل لواط باید با پلیس تماس بگیرید و شکایت کیفری علیه ایشان انجام دهید که بعد به پزشکی قانونی ارجاع خواهید شد و اگر اثبات شود توسط آنها انجام شده است به مجازات اعدام محکوم خواهند شد.