سر موعد آخرین قسط ملک قرارداد بنده فسخ و بانک اقدام به صدور اجراییه بابت طلب خودش کرد وضعیت معامله من و خریدار چه میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۸ #61460638

با سلام بنده ملکی رو که در رهن بانک بوده سه ساله قولنامه کردم و بعد قولنامه وکالتنامه تنظیم کردم و فک رهن ملک مطابق وکالتنامه منوط به موافقت بانک بوده،حالیه سر موعد آخرین قسط ملک قرارداد استخدامی بنده فسخ و بانک اقدام به صدور اجراییه بابت طلب خودش کرد وضعیت معامله من و خریدار چه میشه؟آیا این مبایعه نامه باطل میشه؟قسط آخر رو هم نپرداخته بود؟و به این امور کاملا اقرار کرده،بعد از صدور اجراییه توافقی بین دو طرف شده،آیا این توافق صلح بر معامله باطله هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قسمت اخیر سوالتون واضح نبود و متاسفانه متوجه نشدم
اما در رابطه با دیگر سوال‌هاتون:
معامله شما صحیح و معتبره. منتهی شروط ضمن قرارداد تعیین می‌کند که طرف مقابل حق فسخ دارد یا خیر.
پس مبایعه‌نامه باطل نیست.
اگر بنا بر این بوده که خریدار اقساط را بپردازد و نپرداخته و منجر به اقدام بانک شده، چنانچه در قرارداد تصریح شده باشد از شما سلب مسئولیت می‌گردد.