کارمند دولت با اداره خودش معامله انجام داده است؛ حکمش چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #61371963

باسلام ، کارمند دولت با اداره خودش معامله انجام داده فاکتور و جنس حکمش چیه و چه راهکاری داره

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احراز تخلف کارمند در دادگاه انتظامی کارکنان دولت مشمول انفصال موقت یا دائم و توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم خواهد شد.

قانونگذار از سال ۱۳۹۲ به بعد بخشی از جرایم کارکنان دولت را در تبصره ماده ۳۶ و نیز بند ب ماده ۱۰۹ قانون مجازات اسلامی، مشمول جرایم اقتصادی فرض کرده است. لازمه تحقق این قبیل جرایم، کارمند دولت بودن مرتکب است و بر همین اساس اگر مرتکب، کارمند دولت نباشد، این جرم واقع نمی‌شود