آیا پدر از نظر قانونی حق اجبار، پیگیری و بازگرداندن دختر را دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۴ #61344252

با سلام. درصورت جدا شدن دختر بالغ ( حداقل بیست ساله) به قصد زندگی مستقل و بدون اجازه ی پدر، آیا پدر از نظر قانونی حق اجبار، پیگیری و بازگرداندن دختر را دارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانون چنین حقی برای پدر قائل نشده است

درود
خیر با توجه به سن شما حق زندگی به صورت مستقل را دارید.

با سلام ،خیر پدر نمی تواند چنین دعوایی علیه دختر بیست ساله مطرح نماید

بله
پدر از نظر قانونی و شرعی صاحب اختیار شما شما ومی تواند هر درخواستی علیه شما برای بازگردانندنتان بکند
حتی می تواند خود ویه به دیگری اجازه دهد شما را ...... بکنند
که نمی خواهم باز بگویم

با سلام
خیر
راهکار قانونی ندارد. پس از ۱۸ سال شخص خود می تواند انتخاب نماید مستقل زندگی کند یا با خانواده
موفق باشید

با سلام و ادب
با این که شما به سن قانونی رسیده اید و طبق قانون میتوانید مستقل باشید.اما باید تمامی شرایط را در نظر گرفته و پدرتان را درک کنید.

بنام خدا
خیر پدر طبق قانون چنین حقی ندارد و دختر مستقلا میتواند برای زندگی خود تصمیم گیری کند.