میتوانم در دادگاه مطرح کنم که پدرم در این شرکت که عضو بوده سهم و حقوقی تا کنون دریافت نکرده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #61246789

با سلام
پدر اینجانب قبلا در یک شرکت ----- عضو بوده و از همان ابتدا یک مبلغی حدودا ۳۵ هزار تومان در سال ۷۰ برای عضو شدن دریافت کرده اند بخاطر اینکه شرکت از امتیاز رزمنده بودن پدرم استفاده کرده است ولی بعد از ان پدرم طی یک نامه غیر رسمی بین اعضا شرکت انصراف خود را از این شرکت اعلام نموده اند الان رییس شرکت فوت نموده و وامی که این شرکت گرفت است از سال ۷۰ تا کنون پرداخت نشده است و این عدم پرداخت شرکت برای وام گرفتن من در سیستم بانکی مشکل ساز شده است و من تا تصقیه کامل این مبلغ توسظ شرکت نمیتوانم وام بگیرم و بسیار در مضیقه هستم متاسفانه ورثه ان مرحوم که میخواهند این شرکت را داشته باشند از پرداخت این وام طرفه میروند میخواهم بدانم ایا میتوانم در دادگاه مطرح کنم که پدرم در این شرکت که عضو بوده سهم و حقوقی تا کنون دریافت نکرده است نظر شما برای حل مشکلم چیست

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما دادخواست پرداخت سود معوقه و الزام به تشکیل مجمع و هیئت مدیره برای خروج از شرکت را ارائه دهید برای ثبت تغییرات هم در خدمتتون هستیم ولی قبلش حتما اظهارنامه بدید اما در خصوص مسئولیت مالی چون پدر شما اون زمان صاحب سمت بوده باید دعوی متفاوتی اقامه کنید در خصوص تادیه مبلغ تسهیلات توسط شرکت راه دیگه ای وجود نداره متاسفانه

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، اقدام به طرح شکایت علیه مدیران به دلیل معامله به نفع خود و ابطال معاملات مثل همون وام ، اقدام کنید البته شما باید ابتدا مالک سهام باشین وگرنه حق اقدام نخواهید داشت

با سلام و احترام، اگر پدر شما عضو هیات مدیره شرکت بوده و هم اکنون در روزنامه رسمی و اداره ثبت شرکت ها نام ایشان به عنوان عضو هیات ثبت شده است. متاسفانه مطابق مقررات بانک مرکزی حتی اگر پدر شما اوراق وام شرکت را امضاء نکرده باشد، ایشان از نظر اعتبار سنجی در سیستم بانکی با مشکل مواجه هستند و نمی توانند خدمات بانکی دریافت نمایند. در واقع اگر ایشان اوراق وام را به عنوان ضامن امضاء نکرده اند، مسئولیتی بابت پرداخت ندارند. اما مطابق مقررات بانک مرکزی همه اعضای هیات مدیره از نظر اعتبارسنجی با مشکل مواجه خواهند شد. انصراف ایشان تا در اداره ثبت شرکتها ثبت نشود، تاثیری نخواهد داشت.