پرونده به دادسرای امنیت اخلاقی ارسال شده بنده وظیفه اجتماعی خودم را انجام دادم حالا تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۹ #61218388

با سلام بنده هشت ماه قبل در جریان یک کانال تلگرامی که آ موزش شرط بندی میداد اغفال شدم شگرد کانال به این شکل بود که مثلا آموزش میداد و کاربر را وارد بازی میکرد وقتی که کاربر نتیجه نمیگرفت ادعا میکرد که میتواند جای او بازی کند سپس از کاربر وچر دلاری و یوزر پس کاربر را دریافت میکرد که مثلا بازی کند با این شگرد وچر کاربران را سرقت کرده و تمام بنده اول خودم بازی کردم ۱۱۶ دلار باختم و بعد با حفه بازی ادمین ۳۱۰ دلارم در واقع سرقت شد ضمنا هیچ برد و برداشتی نداشتم الان ابلاغیه تو ثنا اومده واسه حضور در دادسرای امنیت احلاقی ناحیه ۳۸ الان تکلیفم چیه ، میدانم شرط بندی جرم است خب من خودم قربانی شیادی ادمین کانال تلگرامی شدم لطفا راهنمایی کنید بنده تمام توضیحات و مستندات لازم را هم به پلیس فنا و هم دادسرای رایانه دادم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دفاعیات خود را با پیوست دلایل و مدارک به شعبه ارائه دهید.

جهت دفاع و ارائه مستندات و‌مدارک در جلسه رسیدگی حاضر شوید.

با درود..
در اینخصوص طبق قانون عدم اطلاع مرتکب از جرم بودن فعل، رافع مسئولیت کیفری شخص نمی باشد..
در هر صورت اقدام صورت گرفته عنـوان مجرمانه در قانون مجازات اسلامی داشـته و در صورت احراز و اثبات وقوع جرم، موضوع قابل تعقیب و مشمول مجازات خواهد بود..

درود
در هر صورت اقدام انجام شده جرم می باشد . حتما جهت دفاع حاضر و اگر مستنداتی دارید ارائه نمایید .

بصلاحته در شعبه حاضر شویددر صورت عدم حضور جلب خواهید شد

با سلام
شما پس حضور و دریافت اتهامات از سوی دادگاه مستندات خود را ارائه کرده و اعتراض خود را اعلام نمایید .
موفق و پیروز باشید .

با احترام مشکلی نیست برای پاره ای از توضیحات میباشد