سگ در آپارتمان چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۴۴۴ #61161361

سلام..بنده یه سگ آپارتمانی کوچک دارم که با یکی از همسایگان مشکل دارم که مرتب میگن اینا از واحدتون بیرون کنید ..
لطفا رهنمایی کنید که چیکار بکنم .ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
میتوانید نگهداری نمایید به شرطی که شرایط متعارف را رعایت نمایید

سلام چنانچه ایجاد مزاحمتی برای همسایگان دارد میتوانند شکایت نمایند موفق باشید

درود
نگهداری در قسمت اختصاصی اگر مزاحمتی برای دیگران نداشته باشد جرم نیست.

درود بر شما ، باید دید که آیا موجب مزاحمت می‌شود یا خیر، چنانچه همسایه شما صرفا از وجود سگ ناراضی باشند لکن سگ برای ایشان مزاحمتی نداشته باشد، هیچ مشکلی برای نگهداری نیست.

با سلام
در صورتی که مزاحمتی نداشته باشد مانعی ندارد، در غیر این صورت باید آن را خارج کنید.

باسلام
چنانچه برای سایر همسایگان مزاحمتی ایجاد ننمایید بلامانع است حتی ایجاد سرو صدا نیز مصداق ایجاد مزاحمت است.

با سلام

فقط در صورتی که ایجاد مزاحمت و یا از نظر بهداشتی مخاطره آمیز باشد نگهداری آن ممنوع است در غیر اینصورت مجازید.