طی تماسی که صاحب گوشی مفقودی با من داشت و نمیدونم شمارمو از کجا آورده ۲ رقم از سریال گوشی در وسط و انتهای سریال با مال من مغایرت داره؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۹ #61153787

سلام و عرض ادب.آیا امکان ردیابی اشتباه وجود داره.گوشی من که کارتن داره و انتقال مالکیت به نام خودم و شماره سریال با *#۰۶# با کارتن هم خوانی داره از شهری که ۱۰۰۰ کیلومتر فاصله داره با من ردیابی شده و طی تماسی که صاحب گوشی مفقودی با من داشت و نمیدونم شمارمو از کجا آورده ۲ رقم از سریال گوشی در وسط و انتهای سریال با مال من مغایرت داره. ولی با این وجود برا من احضاریه اومده.گوشیش با گوشی من هم مدل و همرنگ هم هست.این مشکل دلیلش چیه؟اگه میدونید راهنمایی کنید استرس دارم با وجود اینکه اشتباهی نکردم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادله خود همچون فاکتور خرید و کارتن گوشی را برای اثبات اشتباه رخ داده، ابراز نمایید

درود
طی لایحه ای مدارک‌مربوط به خرید گوشی و شماره سریال را به دادگاه اطلاع دهید .

باسلام طی لایحه ای مواردذکر شده را به دادگاه اعلام نمایید

سلام وقت بخیر
پیرو توضیحات گفته شده میتوانید طی تنظیم لایحه دفاعیه اطلاعات کامل گوشی را بیان کرده و مخاطب خود را بر عدم اعتبار صحت ادعای خود مطلع کنید.

ضمن شرح موضوع طی لایحه کتبی گوشی و مدارک مالکیت و جعبه را به دادسرا ارائه دهید و همچنین میتوانید درخواست استعلام ثبت و انتقال مالکیت از سامانه همتا را نیز تقدیم کنید

درود بر شما، چنانچه بین ارقام مغایرت وجود داشته باشد، جای نگرانی نیست، بهتر است تصویر کارتن و فاکتور خرید را به لایحه ی بیان کننده ی اشتباه مذکور پیوست کرده و از طریق دفاتر الکترونیک قضایی به شعبه ی موردنظر تقدیم نمایید.

شما طی لایحه ای همراه با مستندات و مدارک خود اشتباه مذگور را به قاضی اعلام کنید