زوج بخواهد زوجه را طلاق بدهد، زوجه می‌تواند بخشش را رد کند و طلب مهریه کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۱ #61126138

باسلام
اگر ما جداگانه طی دو سند جداگانه و سمی یکی دادن حق طلاق به زوجه و دیگری بخشش کامل و ابرائ طبق ماده ۸۰۶ از مهریه برای زوج ثبت شود. زوج بخواهد زوجه را طلاق بدهد، زوجه می‌تواند بخشش را رد کند و طلب مهریه کند.؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر زوجه نمیتواند مطالبه مهریه نماید بدلیل اینکه مهریه را ابرا نموده است دیگر نمیتواند رجوع از ابرا نماید .

سلام
رجوع از ابرا امکانپذیر نیست و زوج میتواند تقاضای طلاق دهد بدون پرداخت مهریه

با ابراء مهریه دیگر زوجه مهریه ای نخواهد داشت که قابل تصیم گیری باشد و ابراء مهریه قابل برگشت نیست .

خیر. مهریه را نمی‌تواند مطالبه نماید. ولی سار حقوق مالی خود را می‌تواند مطالبه کند.

وقتی زوجه مهریه خویش راابراء کند دیگر نمی تواند به مهریه خویش رجوع کند

سلام
اگر زن سندی (نوشته ای) به زوج داده باشد و اقرار به دریافت مهریه کرده باشد کار بسیار دشوار است زیرا ادعای بعدی زن انکار بعد از اقرار محسوب می شود که در محاکم مسموع نیست
بخشیدن مهریه به مرد به موجب سند عادی و سند رسمی امکانپذیر است
زوجه می‌تواند بخشش را رد کند و طلب مهریه کند.؟اگر بخشیدن مهریه در مقابل طلاق باشد و طلاق داده نشود، این امر ابراء محسوب نشده و یک هبه قابل رجوع است.
. قابل توجه تر اینکه به صراحت در ماده۸۰۶ قانون مدنی می خوانیم:”هر گاه داین طلب خود را به مدیون ببخشد، حق رجوع ندارد.”

با سلام
در صورت ابرای مهریه نمیشود و زوجه حق مطالبه مهریه را نخواهد داشت .