بدلیل کم بودن متراژ کابینت چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۱ #61004119

سلام. ما قرارداد ۹ متر کابینت بسته بودیم،بعد از اتمام کار ۴ تا نصاب برای اندازه گیری متراژ کابینت آوردیم و همه گفتن ۷ متره،اما خود کابینت ساز جوری که متر میکنه میشه ۹ متر، هیج جورم راضی نمیشه،چیکار کنیم؟ میشه چکش پاس نکرد؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک را باید پاس کرد در صورت پاس نکردن ضمانت اجرا دارد ولی در خصوص کابینت ها از اتحادیه صنف پیگیری کنید.

باسلام
شما می توانید از طریق اتحادیه مربوطه طرح دعوا نموده و آنان هم کارشناس خاص خود را جهت بررسی موضوع خواهند فرستاد. نظر کارشناس برای جریان رسیدگی و رسیدن به هدف لازم می باشد.

سلام
میتوانیددراتحادیه اصناف طرح دعوی کنیدوخسارت بگیریدولی عدم پرداخت مبلغ چک ضمانت اجرای قانونی داردبهتراست پرداخت کنید.

درود
اگر قرارداد دارید و در قرارداد تعهد بر نه متر است دادخواست الزام به ایفا تعهدات قراردادی ثبت کنید.

سلام.میتونین دادخواست تامین دلیل بدین به شورای حل اختلاف و با گزارش کارشناس اگه ۷ متر بودن رو تایید کرد دادخواست مطالبه وجه اون ما به تفاوت رو بدین

سلام بله امکان شکایت و عدم پرداخت اجرتش تا تعیین تکلیف وجود داره نزدیکترین راه اینه که به اتحادیه مراجعه وتقاضای کارشناسی کنید...در صورت عدم پذیرش اقدام به طرح دعوا کنید

با درود چک باید پاس شود، ولیکن می‌توانید از شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل نموده و سپس طرح دعوا نمائید، بهتر است ابتدا مدارا کنید یا با اتحادیه رایزنی‌ کنید.