عفو رهبری شامل چه کسایی هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #60874268

شرایطش چی هست؟
ازادی مشروط چی هستش؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عفو رهبری در طی سال چندین نوبت اعطا میگردد ، این امکان وجود دارد که شرایطی اعلام شود و شامل تمامی محکومان محاکم گردد یا برخی از محکومان خاص بنام مشمول عف قرار گیرند
ازادی مشروط یک تاسیس ارفاقی برای محکومان ایت و محکوم میتواند در صورت سپری شدن یک سوم مجازات در صورت داشتن حسن رفتار و اخلاق به پیشنهاد رییس زندان و و تایید قاضی اجرای احکام از دادگاه صادر کننده رای قطعی تقاضا نماید