مدت زمان فسخ معامله بدلیل عیب چه مدت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۰ #60846556

با سلام
مدت زمان درخواست فسخ معامله بدلیل عیب در کالای خریداری شده(سرویس خواب و مبلمان)با خیار عیب چند روز است؟ ایا مدت مشخصی دارد؟ در ضمن کل فاکتور مبلغ ۲۱ میلیون تومان بوده که ۱۲ میلیون پرداخت شده
به کجا میبایست شکایت کرد؟ اصناف شکایت کردیم جایی نرسیده ایا میشه با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی درخواست فسخ داد؟ پرونده کجا ارجاع داده میشود؟ممنون راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیار فسخ به جهت عیب فوری ست و فوریت هم عرفی ست همین که در اتحادیه شکایت کردید نشان از اعلام فسخ داشته لذا باید فورا دادخواست بدهید

خیار فسخ فوریت دارد، که این فوریت عرفی است.
به هنگام مشاهده عیب باید از طریق قانونی ( ارسال اظهارنامه و یا طرق دیگر) اعلام فسخ به از جانب شما با عنوان عیب در مبیع به اطلاع فروشنده برسد، سپس از طریق مراجع قضایی اقدام گردد.
چنانچه فاصله بین اطلاع از عیب و تقدیم دادخواست بنحوی باشد که بحث فوریت احراز گردد بدون اظهارنامه هم قابل رسیدگی است.