روش ابطال تعهد محضری که با تهدید اخذ شده است، چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۲۰ #60830494

با سلام
من پزشک هستم قبل از شروع دوره دستیاری پزشکی یک تعهد محضری به دانشگاه علوم پزشکی بصورت عام جهت خدمت در بیمارستانهای تحت پوشش آن دانشگاه بعنوان مجوز شروع دوره دستیاری ارایه داده ام اما پس از گذشت سه سال از تحصیلاتم وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه مربوطه درخواست تعهد محضری جدید و ثبت یک بیمارستان خاص در آن را داشتند و در نهایت با تهدید به عدم معرفی به امتحان گواهینامه تخصصی و بورد تخصصی و ممانعت از فارغ التحصیلی مرا مجبور به ارایه یک الحاقیه با ثبت نام بیمارستان خاص نمودند و در حال حاضر مرا جهت خدمت در همان بیمارستان معرفی کرده اند که تمایلی به خدمت در آن ندارم.
اینک تمایل دارم مرا در خصوص مراحل ابطال الحاقیه مزبور راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعهد نامه و الحاقیه مذکور می بایست مشاهده و بررسی گردد وباتوجه به ثبت الحاقیه پس از تعهدنامه اصلی و همچنین با توجه به شرح ماده ۲۱۹ قانون مدنی قابل بررسی میباشد مطابق این ماده :«عقودی که برطبق قانون واقع شده باشد بین متعاملین و قائم مقام آنها لازم الاتباع است مگر اینکه به رضای طرفین اقاله یا بعلت قانونی فسخ شود.

با سلام _شما مطابق دستورالعمل وزرات اگر بصورت یکسان مانند روال و بخشنامه قانونی اقدام به این امر کرده باشی خوب راهی نداره اگر بر خلاف آنچه قانون وزرات و دستورالعمل باشد و ماسوای دیگر افراد از شما تعهدی خارج از قانون و عرف دریافت شده باشد که حقوق شما رو تضییع کرده مراتب تقاضای بطلان تعهد محضر ی رو از دادگاه حقوقی از طریق دادخواست تقدیمی بخواهید