تحت چه عنوانی میتوانم از اداره که یکسال است سند به من نمیدهد، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۳ #60728456

سلام،یک قطعه زمین داشتم در شهرک کوروش شهرستان نظر آباد استان البرز به متراژ پنج هزار متر، که از سال ۵۲ شمسی، سند منگوله دار شاهنشاهی بود، از فروردین ۹۸ حدودا ۴ ماه طول کشید تا مراتب انتقال رسمی اش را در دفترخانه انجام دادیم (مراتب استعلام از جهاد کشاورزی، منابع طبیعی،مالیات بدون مشکلی طی شد), بعد مرداد ۹۸ بنچاق قطعی را به همراه سند منگوله دار از طریق اداره پست برای اداره ثبت نظر آباد ارسال کردیم، از آن تاریخ به بعد چند مرتبه هم به اداره ثبت نظرآباد مراجعه کردم،و جویا شدم چرا تک برگی من نمی آید، رییس اداره ثبت نظر آباد میگوید، چون زمین شما در پلاک اصلی ۲۰۱ است و ما از آن منطقه تک برگی کم داریم، اینکه کارشناس ما برای امر پیاده کردن کاداستر نمی‌تواند فقط برای شما، به پلاک ۲۰۱ برود، و کارمند مسول تک برگ کردن هم چون می‌بیند متقاضی تک برگی پلاک ۲۰۱ کم است. پرونده شما را از بخش کارشناسی بر میدارد و در بایگانی میگذارد. ( بلا اثر کردن روند تک برگی کردن) من گفتم اصلا آمد و ۵ سال دیگر متقاضی تک برگی کردن پلاک ۲۰۱ پیدا نشد...تکلیف من چه میشود؟ من میخواستم شکایت کنم از اداره ثبت که چرا سند من را گرفته و تک برگ نمیکند. تحت چه عنوانی میتوانم از اداره ثبت که یکسال است سند به من نمیدهد، شکایت کنم. ممنون از شما

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اولا"امکان صدورسند مالکیت باحدود اربعه مشکوک برای سند شما وجود دارد .اگر اداره ثبت مربوطه همکاری نمیکند به واحد بازرسی یا حفاظت اداره اداره کل البرز مراجعه ودرخو است پیگیری کنید .ضمنا"میتوانید از مدیر کل البرز وقت ملاقات حضوری بگیرید وموضوع را مطرح کنید موفق باشید