چگونه میتوان معسر بودن خود را ثابت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۶ #60668468

با دادخواست اعسار موافق شده و دادگاه پیش قسط و اقساط ماهانه در نظر گرفته که توانایی پرداخت پیش قسط هم امکان پذیر نیست که تجدیدنظر خواهی کردم با این حال طرف مقابل نیز تجدید نظر خواهی کرده و به طور لفظی ادعا میکند که مالی داشته و برای فرار از دین به شخصی دیگری منتقل کرده .در حالی که هیچ اموالی نداشته تا به شخص دیگری منتقل کنم چگونه میتوان ثابت کرد این فقط یک ادعاست! امکان افزایش پیش قسط و اقساط با این ادعا وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مواردی که وضعیت سابق مدیون دلالت بر ملائت وی داشته یا مدیون در عوض دین، مالی دریافت کرده یا به هر نحو تحصیل مال کرده باشد اثبات اعسار برعهده اوست مگر اینکه ثابت کند آن مال تلف حقیقی یا حکمی شده است در این صورت و نیز در مواردی که مدیون در عوض دین، مالی دریافت نکرده یا تحصیل نکرده باشد هرگاه خوانده دعوای اعسار نتواند ملائت فعلی یا سابق او را ثابت کند یا ملائت فعلی یا سابق او نزد قاضی محرز نباشد ادعای اعسار با سوگند مدیون مطابق تشریفات مقرر در قانون آیین دادرسی مدنی پذیرفته می شود.

با سلام و احترام
جهت رد شدن اعسار صرف ادعا امکان پذیر نیست بلکه باید مال معرفی گردد تا اعسار شخص رد شود
و تجدید نظر بر اساس استنادات پرونده رای را تایید یا تغییر میدهد

"با سلام"
ایشان یا باید اموال را معرفی نمایند تا معسر بودن رد گردد
ویا اسعار شما تایید میگردد و به کرات میتوانید دادخواست تعدیل دهید

سلام
دادگاه تجدیدنظر به ادعای دو طرف رسیدگی را بر اساس اسناد و مدارک موجود ممکن است رای را به همین کیفیت تایید و یا ممکن است میزان اقساط و پیش قسط آن را کم و زیاد کند
ولی معمولا در چنین مواردی که دو طرف اعتراض می نمایند رای بدوی عینا می گردد