پرینت خط بدون اطلاع همسر چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۶ #60500850

باسلام وعرض ادب
بنده الان ۲ سال هست که همسرم ترکم کرده و روانه منزل مادرش شده، که قبلا بخاطر ارتباط نامشروع با چن مرد بینمان بحث پیش آمد، الان نه تمکین میکنند و نه حاظر به جدایی میشوند، بنده به ایشان مشکوکم که پای یه نفر دیگر توی زندگیمان هست، میخواستم دادخواستی بدهم مبنی بر اینکه همسرم چند سیم کارت در شبکه‌های تلفن همراه بنام دارد و دستور دادگاه از تمام خطوطش پرینت تماس و پیامکهایش را بگیرم، ممنون میشم بفرمائید چگونه اقدام کنم بدون اینکه همسرم مطلع شوند،سپاس از زحمات شما

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چون زوج هستید برای طلاق نیاز به رضایت زوجه ندارید. دادخواست الزام به تمکین دهید تا نفقه ایشان قطع شود.
پرینت خط تنها به مالک آن داده می شود

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود.
پرینت با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

. پرینت خط برای تنها مالک سیمکارت صادر میشود.
طلاق شما نیاز ب رضایت زوجه ندارد زیرا زوج شما هستید

با دستور قضایی امکان پذیر است با ادله کافی می توان اقامه دعوا کرد ضمنا دعوای الزام به تمکین طرح کنید

سلام
تا زمانی که ادله قوی جهت اثبات ادعا نداشته باشید امکان اقامه دعوا مفید نخواهید داشت
مرجع قضایی نیز دستوراستعلام و پرینت مکالمات و... را صادر نمی‌کند

پرینت از خط. فقط با اجازه و تایید قاضی است. و قاضی هم بابت هر موضوعی این اجازه را نمیدهد مگر در مواقع خیلی حساس. پرینت خط برای تنها مالک سیمکارت صادر میشود.
طلاق شما نیاز ب رضایت زوجه ندارد زیرا زوج شما هستید

باسلام شما باید شکواییه مبنی بر روابط نامشروع بر علیه همسرتان نمایید و درخواستی مبنی بر پرینت مکالمات همسرتان به بازپرس دهید.ودر هرصورت برای همسر شما ابلاغیه ارسال خواهد شد.