اگر در صورت تصویب الزام آور شود، عدم تبعیت من چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۶۴ #60490415

با سلام بنده مکرر غذا سفارش میدهم و پیک آن را بالا آورده و تحویل میدهد. بعداز دزدیده شدن کفش یکی از اهالی ساختمان ، به بنده میگویند که باید بروم پایین و از دمه در ساختمان غذا را تحویل بگیرم. آیا درخواست آنها الزام قانونی دارد یا میتوانم به حرفشان گوش ندهم؟ اگر در جلسه ی ساختمان اعضا تصویب کنند که باید از دمه در تحویل بگیریم بازهم میتوانم تبعیت نکنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق تصمیم هیت مدیره اقدام کنید ...

سلام. مطابق تصمیم هیت مدیره عمل کنید

درود تصمیم هیت مدیره اعمال میسود

با سلام
مطابق تصمیم هیآت مدیره اقدام کنید

سلام
حسب تصمیم هیئت مدیره اقدام نمایید

با درود مطابق تصمیم هیت مدیره عمل کنید

با سلام.طبق قانون گذاشتن هر نوع وسیله در قسمت مشاعات ممنوع است.ولی پیشنهاد میکنم که طبق تصمیم هیئت مدیره عمل کنید