به شهادت استناد کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۰ #60476654

سلام.من مغازه داشتم یکی از بستگان نزدیک پبشنهاد داد که با شرکتی به اسم فلان تو تهران کار میکنم زیر قیمت بازار میتونم ایکس باکس و پلی استیشن و این چیزا بگیرم منم بش اعتماد داشتم پولو به حسابش ریختم و خوردش .کلاهبرداری شکایتشو کردم خوشبختانه جلب شد اوردنش دادسرا به بازپرس گفت اره من از این اقا پول گرفتم تو فلان شرکت سفارشم دادم اما هنوز بهم تحویل ندادن که بدم به این اقا منم گفتم دروغ میگه بازپرس دستور حسابرسی و استعلام شرکت طلق گفته متهم رو داد که مشخص شد پول خرج خرید طلا شده و سازمان ثبت اسناد هم اعلام کرد همچین شرکتی وجود نداره بازپرس سریع کیفرخواست صادر کرد و متهمم متواری شد و دادگاهم نیمد دیگه ولی با ابنکه متهم نیمد قاضی جوری با من حرف زد که انگار دیونه بودم بش پول دادم.گفت میخاستی اعتماد نکنی الکی پول بدی در اخرم برائت متهم رو صادر کرد .پول به جهنم خدایی سوالم اینکه متهمی که اومده اقرار دروغ کرده و بازپرسی رو پیچونده و سازمان ثبت و اسناد که گفته همچین شرکت و فروشگاهی نیست و حسابرسی که پول خرج طلا شده نه سفارش ایکس باکس و .. واقعا واسه قاضی نباید اهمیت داشته باشه.اینا ادله نیستن که فقط اعتماد منو دید و برائت داد...هنوز فرصت تجدید نظر دارم میخام بدونم همین مستندات رو دوباره تو اعتراض بنویسیم یا مثلا چیزی مثل شاهدم بش اضافه کنیم چون سر دونفر دیگه هم همین مدلی کلاه گذاشته ولی اونا اصلا پیداش نکردن .

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر بله میتوانید به شهادت شهود استناد کنید

سلام به شهادت شهود استناد کنید...

به شهادت شهود استناد بفرمائید

باسلام به شهادت شهود استناد کنید

سلام شما می توانید درکنارسایرادله به شهادت شهود استنادکنید

باسلام و درود شما می توانید به شهادت شهود استناد نمایید.

باعرض سلام،شهادت شهود از ادله اثبات محسوب میشود می توانید برای اثبات از آن استفاده کنید ولی به شما پیشنهاد میکنم حتما به یک وکیل حاذق مراجعه کنید تا حقتان در تجدید نظر پایمال نشود