حکم قانونی تجاوز جنسی چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۶ #60408748

سلام ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
ما پول وکیل نداریم و سردرگم موندیم
من سعی میکنم کامل توضیح بدم

به یکی از دوستای من که دختر هست توسط شاگردش داخل کلاس خصوصی تجاوز شده همون موقع شکایت کرده و پزشک قانونی رفته و ازمایش و مراحل اداری انجام شده غیر از خون بکارت خودش چیزی از اون پسر روی لباساش نریخته پسره الان زندان هست و دوماه دیگه ازاد میشه اول انکار ‌میکرده ولی بعد جلوی بازپرس گفته که من از روی ابراز علاقه اینکارو کردم و میخوام بگیرمش در صورتی که اصلا جلسه چهارم کلاسشون بوده چون توی خونه اتفاق افتاده شاهدی وجود نداشته
خواستم بدونم پرونده رو ادامه بدیم شانسی هست به حقش برسه؟
اگه قراره حقش بعد از یه سال دادگاه رفتن پایمال بشه همین الان رضایت بده که انقدر هم درگیری ذهنی نداشته باشه و زخمش تازه نشه چون حتی خانوادش هم نمیدونن تنهایی براش سخته انجام همه‌ی کارها
اگر اینکه در چه صورت حکم اعدام در چه صورت دیه و در چه صورت زندان صادر میشه این پرونده قراره به کدوم سمت بره

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : اثبات واقعه مذکور امکان پذیر نیست ایشان به نظر این بنده حقیر رضایت بدهد بنفعشان خواهد بود چون این ادعا چهار شاهد عادل میخواد و بدون شاهد امکان نداره موفق شود و متاسفانه دادگاه ننمیتو.اند دستورتحقیق هم بدهد . مگر اینکه از ترفندهای قانونی استفاده کرده و بنحو دیگری موفق شود

چون آثار تجاوز به عنف و آثار جرایم و دفاع از خود مشهود نبوده بنابراین پزشکی قانونی به صورت جزیی گزارش داده و به جای تجاوز می توانسته از طریق اغفال دعوا را پیگیری و رسیدگی نمایند تا به نتیجه خوب برسند

با سلام
در واقع شکایت شما شامل زنا به عنف هست زنای به عنف و در حکم آن، در صورتی که زن باکره باشد مرتکب علاوه بر مجازات مقرر به پرداخت ارش ‌الباکره و مهرالمثل نیز محکوم می‌شود و در صورتی که باکره نباشد، فقط به مجازات و پرداخت مهر المثل محکوم می‌گردد.اگر مرد یا زنی کمتر از ۴ بار اقرار به ارتکاب رابطه جنسی نزدیک (زنا) نماید قاضی او را به ۳۱ تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌کند که این شلاق از نوع تعزیرات می‌باشد اگر مطمئن هستید که به زور تجاوز شده ودختره رضایت نداشته حتما پیگیری کنید ورضایت ندهیدحداقل ارش البکاره ومهرالمثل را بگیرید