ایجاد مزاحمت میکند برای ملاقات، راهی هست که علیه وی شکایت قانونی کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #60343471

سلام
دختری زیر یک سال دارم و از همسرم جدا زندگی میکنم. ایشون هر وقت‌ خودش بخواد میاد جلو منزل پدرم میگه بچه رو بیار ببینم یا میحواد با زور و گریه یکی دو ساعت ببرتش. بچه هم با دیدنش فقط گریه میکنه و اذیت میشه. هر چی میگم حضانت با منه حکم ملاقات بگیر و طبق حکم بیا ببینش قبول نمیکنه اگر مانع دیدنش بشم ابرو ریزی میکنه و پدرم بخاطر ابروش در محل نمیذاره پلیس خبر کنم جلو منزل. راهی هست که علیه ش شکایت قانونی کنم بدون اینکه پلیس در محل حاضر‌شه و بچه رو در مکان دیگه ای طبق حکم فقط ببینه؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور پاسخ شما مثبت است: در چنین وضعیتی هم میتوانید دادخواستی با عنوان تعیین تکلیف نسبت به تعیین زمان ملاقات فرزند تنظیم کنید و هم میتوانید با عنوان ایجاد مزاحمت به بهانه ملاقات فرزند شکواییه بر علیه ایشان تنظیم و تقدیم کنید. در هر دو مورد نیروی انتظامی درب منزل نخواهد آمد. و مقصود نظر حاصل میگردد . در صورت صدور رای محل ملاقات توسط شما و پدرشان تعیین میگردد و چنانچه توافقی نکنید در کلانتری محل اقامت کودک یا کسی که حضانت فرزند را دارد قرار داده خواهد شد که بنظر این حقیر محل دوم رو قرار بدید .
نکته : برابر با قوانین جذید و احترام به حقوق شهروندی عامه : برای اخطار و ابلاغ و دعاوی خانوادگی نیروی انتظامی نمیتواند با لباس نظامی به محل خواهان یا خوانده مراجعه نماید مگر فقط برای جلب اشخاص.

راهش اینه که آمد جلو منزل درب براش باز نکنی وبگویی بچه نبری بگو حق ملاقات بگیر درروز وساعت مشخص بچه جهت ملاقات می آورم .یا نهایتا به ۱۱۰ زنگ بزنی و پلیس آمد به جرم مزاحمت شاکی بشوی