ابطال عقد، احیاء و بازگشت به شرایط قبل عقد چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۵۱ #60334274

با سلام درخصوص ابطال عقد چنانچه مرد بنا به شرایط فشار و تعارفات قبل از اطمینان و شناخت کامل برای انتخاب همسر در کار انجام شده قرار گیرد و ازدواج رسمی شود پس از عقد بدلیل عدم وجود علاقه خواستار طلاق شود و درحالی که همسر باکره باشد میتوان به شرایط قبل از عقد بازگشت؟ نحوه برخود قانون با این شرایط چگونه است ایا میتوان شرایط قبل عقد را احیا کرد؟ دختر بسیار علاقمند و مرد اعلام نموده هیچ احساسی و امادگی برای قرار گرفتن زیر یک سقف را ندارد و بدلیل فشار خانواده و عدم فرصت کافی ناخواسته کمتر از سه ماه از اشنایی تسلیم شده است درچنین وضعیتی مسئولیت قانونی مرد شرایط مهریه و...چگونه است؟ با توجه به شرایط فوق آیا میشود اثرات و سابقه عقد را پاک کرد؟ جواب سوال در اسرع زمان مورد نیاز است با سپاس

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقد از ازدواج با طلاق و فسخ نکاح منحل میگردد .

نکاح با فسخ و طلاق منحل می شود و اگر منظور شما دعوای ابطال نکاح است با شرایطی که مرقوم کردید امکان پذیر نیست.

سئوالتان نامفهوم بوده و مشخص نیست که منظور از بازگشت به شرایط قبل از عقد چیست ؟ طبعا زوج در صورت طلاق باید مهریه زوجه را پرداخت نماید . اگر منظور خود را واضح تر بیان نمایید ، راهنمایی و ارائه پاسخ دقیق تر امکانپذیر خواهد بود .

سلام
عقد از ازدواج با طلاق و فسخ نکاح منحل می شود.

سلام
در صورت بکارت نیمی از مهر را باید به زوجه پرداخت نمایند‌.
بعد از طلاق هم زوج و هم زوجه میتوانند شناسنامه جدید بدون درج نکاح مطروحه دریافت کنند.