قبول بذل مهریه بر عهده زوج است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۴۵ #60217614

با سلام
در شرایط ضمن عقد نکاح که در سند ازدواج قید شده قسمت ب ذکر شده “زوج به زوجه وکالت با حق توکیل به غیر داد که در موارد مشروحه زیر با رجوع و اخذ مجوز از دادگاه پس از انتخاب نوع طلاق و در صورت بذل و قبول از طرف زوج خود را مطلقه نماید”
سوال من این است پس اگر زوجه حتی شروط ضمن عقد را اثبات کند و بذل قسمتی از مهریه را کند زوج بایستی این بذل را قبول کند و اگر قبول نکند زوجه نمی‌تواند خود را مطلقه نماید. آیا صحیح است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با داشتن وکالت طلاق زوجه می تواند بذل را از جانب زوج انجام دهد

با وکالتی که به زوجه اعطا شده زوجه می تواند قبول کند

با سلام..
در اینخصوص اساسا بذل مهریه یاید مورد قبول و پذیرش زوج واقع گردد و در صورتیکه که زوجه با وکالتنامه و اختیاری که از جانب زوج در انتخاب وکیل به وی تفویض گردیده، اقدام به طلاق کند، در اینصورت وکیل زوج میتواند قبول بذل نماید..
موفق باشید..

سلام
با توجه به متن وکالت نامه زوجه می تواند بابت تمام امور ذکر شده وکیل بگیرد و قبول بذل نیز انجام شود

سلام در وکالت با توجه به اختیاری که در انتخاب وکیل از جانب زوج وجود دارد وکیل قبول بذل مینماید

نخیر
در صورت تحقق شرط مذگور بذل مهریه توسط خود زوجه صورت می پذیرد نه زوج

وکالت با حق توکیل ب زوجه این امکان را میدهد ک برای زوج وکیل انتخاب کند...در اینصورت وکیل زوج میتواند قبول بذل نماید