چرا پیامک روز دادگاه وقت رسیدگی نیامد و رای صادر شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۹ #60210775

سلام اوقات بکام چرا برا بنده نه ابلاغ رسمی اومد نه پیامک روز دادگاه وقت رسیدگی چه روزی است ولی حکم صادر شد ایا حکم صادره حقوقی قابل واه خواهی هست و ایا بعد تجدیدنظر قابل فرجام خواهی هستش یا خیر و ایا دادگاه می‌تونه بدون ابلاغ رسمی حکم صادر کنه ممنون از لطف بی پایان شما

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت داشتن حساب کاربری در سامانه ثنا ، بصورت پیامکی و با مشاهده شما در سامانه انجام میگرد و در غیر اینصورت ابلاغیه بصورت دستی از طریق مامور کلانتری برای شما ابلاغ میگردد
حال که ابلاغیه ای برای شما ( چه قانونی و چه واقعی ) صادر نشده لذا شما میتوانید اقدام به واخواهی و تقاضای رسیدگی مجدد به پرونده نمایید .

سلام
قابل واه خواهی هست
مهلت واخواهی از احکام غیابی برای کسانی که مقیم کشورند، ۲۰ روز می باشد
سه شرط برای احراز حکم غیابی وجود دارد و در صورت نبود هر یک از این سه شرط، رای صادره، حضوری محسوب خواهد شد: خوانده یا وکیل یا قائم‌مقام قانونی وی در هیچ یک از جلسات حضور نداشته باشد؛ خوانده هیچ‌گونه دفاع کتبی نکرده باشد و نیز اینکه اخطاریه به وی ابلاغ واقعی نشده باشد.
واخواهی در قانون آیین دادرسی مدنی، به اعتراضی گفته می‌شود که محکوم‌علیه غایب نسبت به حکم غیابی مطرح می‌کند و همان دادگاه صادرکننده حکم به آن رسیدگی کرده و در مورد آن رای مقتضی صادر می‌کند