آیا بعد از انتقال سند مبایعه نامه از درجه اعتبار خارج میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸,۰۹۷ #60043478

سلام
یه آپارتمان را خریدیم مبلغ ۳۶۵ میلیون - ۲۱۰ میلیون اول دادیم بقیه زمان تحویل و سند - حالا سند زودتر آماده شده - از ۱۵۵ میلیون باقی مانده چقدر پرداخت کنم؟
مبلغ ۷۵ میلیون در رهن مستاجر است که در مبایعه نامه ذکر شده تسویه بر عهده فروشنده می باشد. هنوز ملک را تحویل نگرفتیم.
آیا بعد از انتقال سند مبایعه نامه از درجه اعتبار خارج میشود؟
یا در این مورد ما تا تحویل ملک اعتبار دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از تنظیم سند مبتایعه نامه و مفاد ان بازهم معتبر است .

سلام

به ضرف صدور سند مدکر اصلی شما سند رسمی خواهد بود

نحوه پرداخت الباقی ثمن نیز امری توافقی است

سلام
باتوجه به اینکه طبق توافق قراداد، پرداخت مبلغ ودیعه بر عهده ی فروشنده میباشد لذا شما موظف به پرداخت تمام مبلغ باقی مانده میباشید و در صورتیکه پس از سررسید زمان تحویل ملک،ملک را تحویل نگرفتید میتوانید علیه فروشنده دادخواست الزام به تحول مبیع را ارایه نمایید.
در خصوص مبایعه نامه نیز به جهت اینکه سند عادی میباشد ،اولویت با سند رسمی است اما طرفین باید طبق مفاد مبایعه نامه اقدام نمایند و در غیر اینمصورت میتوانید به مفاد مندرج در آن در دادگاه استناد نمایید.

سلام.به محض انتقال سند رسمی شما مالک شناخته خواهید شد و مبایعه نامه در درجه دوم مورد استناد قرار خواهد گرفت