از چه طریقی میتوانم به پسرم دسترسی داشته باشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۱ #60013739

همسرم و پسرم در ایران هستند و من در آمریکا، همسرم از تماس تلفنی من با پسرم در ایران جلوگیری میکند،به دلیل اینکه من ایشون را از ایران ممنوع الخروج کردم، با به اجرا گذاشتن مهریه بعد از تلاشم برای بخشیدن مهریه و جدایی توافقی.

من چگونه و از طریق چه قانونی میتوانم به پسرم دسترسی داشته باشم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید از طریق وکیلتان به اتهام ممانعت از ملاقات طفل از ایشان شکایت کنید و در شکواییه خود تماس تلفنی و صوتی که مصداق خفیف تر از ملاقات حضور ی هستند را درخواست نمایید دادگاه به استناد قیاس اولویت مکلف به قبول درخواست شما است
موفق باشید

با سلام شما میتوانید توسط یکی از وکلای دادگستری اقدام به طرح دعوی ملاقات فرزند به صورت حداقل تماس تصویری و صوتی در دادگستری مطرح نمایید چنانچه هیچ گونه اطلاع از آدرس محل سکونت پسر خویش ندارید در این خصوص نیز راهکارهایی وجود دارد در صورت تمایل می توانید از طریق واتساپ با اینجانب تماس حاصل بفرمایید

با سلام با توجه به اینکه حق ملاقات که مصداق اعم ارتباط کودک با والدین خویش است در قانون پیش بینی گردیده است به طریق اولی و قیاس اولویت تماس تلفنی و یا ویدئویی که مصداق ضعیف تر تماس و ارتباط فرزند با والدین است و در تربیت و سلامت روانی کودک تاثیر بسزایی دارد و به مصلحت طفل است و دادگاه حق تشخیص موضوع مصلحت طفل را دارد، به نظر عنوان دادخواست میتواند الزام به تهیه امکانات تماس و ارتباط تلفنی با مادر باشد. چون تماس و ارتباط تلفنی از متفرعات دعوای تعیین حق ملاقات با فرزند میباشد.

خواسته شما فقط تماس تلفنی با پسرتان هست . ازلحاظ قانونی چون شما در آمریکا هستید امکان آن نیست . لذا پسرتان به یکی ازاقوام مراجعه و درغیاب پدر ، توسط ایشان باشما تماس بگیرد

سلام اگر در ایران بودید و فرزند شما از سن حضانت خارج نشده باسد ، می توانستید دادخواست ملاقات فرزند بدهید .