دادگاه عدم سازش برای چی هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۴۸ #59985678

سلام زوج درخواست صدور گواهی عدم سازش داده و ما اولین جلسه رو در شورای حل اختلاف رفتیم و ماه بعد اولین دادگاه برای صدور گواهی عدم سازش است
در این دادگاه برای طلاق حرف میزنن مگه نباید سه جلسه مشاوره بریم میشه توضیح بدید چون ما اصلا مشاوره قبل از طلاق نرفتیم و مهریه چی میشه پس در همین دادگاه تصمیم میگیرن؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه زوج درخواست طلاق داده است لذا باید کلیه حقوق زوجه همزمان با صدور رای طلاق ( گواهی عدم امکان سازش )تعیین تکلیف شود

اگر مرد دادخواست طلاق بده حقوق مالی زن تعیین تکلیف میشه بعد گواهی عدم امکان سازش

با سلام وقتی که زوج خواستار طلاق است باید عدم سازش را به اثبات برساند واگر توانست به اثبات برساند دادگاه گواهی عدم امکان سازش را با در نظر گرفتن تمام حقوق مالی شما من جمله نفقه و مهریه و اجرت المثل و استرداد جهزیه و رادر نظر میگیرد

از آنجا که طلاق با درخواست زوج است مطابق قانون نسبت به حقوق مالی شما تعیین تکلیف خواهد شد جای نگرانی نیست.
دادخواست متقابل نیز مبتوان داد

سلام و درود
در دادگاه به موضوعات رسیدگی خواهد شد و البته با توجه به درخواست از ناحیه زوج ایشان به پرداخت محکوم خواهند شد
موفق و موید باشید

باید دادخواست مطالبه مهریه بدین،برای مطالبه مهریه الزامی است که ارل به اجرایی ثبت مراجعه کنی

سلام
چون زوج درخواست داده باید تمامی اموالش را تصنیف کند و برای مهریه هم که روندش جداست خودتان باید به اجرا بگذارید و اموال را توقیف کنید