اون خانم ادعا میکنه من باعث ایجاد این رابطه شدم و یه جورایی منو مزاحم خطاب میکنه؛ گفته که از بنده شکایت میکنه؛ حکم دادگاه چه میتواند باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۲ #59889914

بنده متاسفانه طی ماه های مرداد و شهریور امسال با همسر برادر زنم ناخاسته وارد رابطه ای در حد چت در دایرکت اینستاگرام و بعضا واتس اپ و تلگرام شدم در این رابطه سخنانی از طرفم مطرح شده که علیه بندست و توسط اون خانم نگه داشته شده ولی از اونجایی که من بعد هر بار چت دایرکت رو پاک میکردم هیچ مدرکی دال بر اینکه این رابطه خاست ۲ طرف بوده ندارم. حالا بعد از برملا شدن داستان اون خانم ادعا میکنه من باعث ایجاد این رابطه شدم و یه جورایی منو مزاحم خطاب میکنه. نه اسمسی در کار بوده نه تماس تلفنی. خبرم بهم رسیده که بعد برملا شدن قضیه کل چتایی هم که ازم داشته رو پاک کرده. ولی پدر اون خانم اخیرا گفته که از بنده شکایت میکنه و منو وسط شهر به شلاق میکشه. سوال بنده اینه حکم دادگاه چی میتونه باشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگران نباشید، با توجه به فرمایشات شما، امکان محکوم کردن شما با این دلایل امکانپذیر نمیباشد

با سلام نیاز به بررسی بیشتری دارد ولی اجمالا با توجه به اینکه سرورها در ایران نمی باشد اکثرا قابل ردیابی نیست وفقط اظهارات دو طرف مهم می باشد

هر نوع تماس یا پیامی را نمیتوان به عنوان رابطه نامشروع دانست و موضوع بستگی به محتوای پیامهای رد و بدل شده دارد . در صورت اثبات ، در قالب رابطه نامشروع دون زنا به موضوع رسیدگی شده و محکومیتی تا ۹۹ ضربه شلاق قابل پیش بینی است .

با سلام و احترام ؛
بحث ثبوت و اثبات متفاوت است. وقتی مدرکی در کار نیست ، نمی توانند چیزی را اثبات کنند حتی اگر حق با آنها باشد.
موفق باشید.