در صورت ثبت نام برای خرید سربازی و پول واریز نکردن،آیا امکان خرید مجدد سربازی وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #59882008

بنده در ابتدا از دوستان پرسیدم که من متولد ۵۵ هستم. دو سال پیش برای خرید خدمت اقدام کردم . مبلغ ۳۶ میلیون باید پرداخت میکردم . کوتاهی کردم و سال بعد برام پیام اومد که شما مشمول هستید.
سوال کردم با توجه به این شرایط آیا میتونم مشکل کارت پایان خدمت رو حل کنم و بعدش پاسپورت بگیرم
اولین نفر که جواب دادن در یک جمله گفت تا متولدین سال ۵۷ نیاز به کارت پایان خدمت در هیچ ارگانی ندارد . این جواب بدرد من نخورد
دوباره مطرح کردم دوست دیگر فرمودند بدون کارت پایان خدمت نمیتونی پاسپورت بگیری.
دوباره پرسیدم خانمی جواب داد که میتونی بری پلیس بعلاوه ده با صد هزار تومن هزینه پاسپورت بگیری.
دوستی که الان میخواد جواب بده لطفا سوال منو درست بخونه، بعد اگر می‌دونه و می‌تونه راهنمایی کنه.
تاکید میکنم من در پلیس بعلاوه ده رفتم، ثبت نام برای خرید کردم دو سال پیش، باید پول واریز میکردم که کوتاهی کردم که سال بعد پیام اومد مشمول شدم،الان راهی برای حل مشکل من هست که خریداری کنم یا نه؟
لطفا جواب درست صحیح بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازسازمان نظام وظیفه پیگیر باشید

شما دیگر نمی توانید سربازی خود را بخرید
تا پارسال می توانستید
امسال دیگر قانونش عوض شده و امکان خرید ندارید
مگر صبر کنید شاید سالهای بعد دوبار بشود خرید
شما چون کوتاهی در خرید کردید ،کان لم یکن شده بحث خریدتان
وبالتبع گرفتن گذرنامه هم منتفی است