میتوان درخواست برگ اجرائیه فقط برای نحوه تغییر و تحویل فرزند مشترک و نحوه پرداخت نفقه را داد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۹ #59815431

با سلام خدمت اعضای محترم گروه بنیاد وکلا
عرض شود خدمت بزرگواران که خواهر بنده از دامادمان طلاق گرفته است و یک فرزند مشترک دارند در حکم طلاق توافقی نحوه ملاقات و تحویل و تحول فرزند مشترک از طریق بستگان درجه یک در کلانتری بدون حضور و دخالت پدر و مادر طفل قید گردیده است و همچنین نحوه پرداخت نفقه در سالهای آتی نیز طبق تورم مشخص شده است ولی صیغه طلاق جاری شده و خواهرم مطلقه گردیده است حالا سوال بنده حقیر از شما بزرگواران اینست که تا چند سال بعد از صدور حکم قطعی میتوان درخواست برگ اجرائیه فقط برای نحوه تغییر و تحول فرزند مشترک و نحوه پرداخت نفقه را داد؟چون همه توافقات راجع به نفقه و نحوه ملاقات فرزند در رای دادنامه طلاق قید گردیده است در سوال قبلی بنده موضوع اجرائیه را ننوشته بودم از شما عزیزان پوزش می طلبم ممنون از پاسخ دهندگان گرامی موفق و موید باشید

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید تقاضای صدور اجرائیه نمایید، لیکن نسبت به نفقه اگر کم باشد می‌توان تقاضای تعدیل داد، در مورد حضانت و ملاقات فرزندان اگر اختلاف باشد مستوجب رسیدگی قضایی است

می توانید هر زمان درخواست اجرای حکم بدین

محدودیت زمانی برای درخواست صدور اجرائیه وجود ندارد .

می توان تقاضای اجراییه در خصوص دادنامه ی صادره کرد ولی تغییر در نحوه ی ملاقات فرزند و نفقه باید از طریق مراجع قضایی صورت بگیره

درود بر شما، در این خصوص هر تغییری برای نفقه و ملاقات فرزند می‌بایست از طریق مراجع قضائی انجام شود لذا این امر ارتباطی به درخواست اجرائیه حکم قبلی ندارد.

درود
خیر تغییر نحوه ملاقات و نفقه تعیین تکلیف قضایی می خواهد.

زمان خاصی ندارد هر زمان می توان تقاضای صدور اجراییه کرد