آیا ایشون می‌تونه از دادگاه تقاضای پرینت مکالمات و پیامک های بنده رو بکند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۰ #59720382

سلام واحترام
خانم بنده دوسال هست که قانونا ناشزه هست و به شهر دیگری مهاجرت کرده است. بنده حکم ازدواج مجدد از دادگاه دارم.آیا ایشون می‌تونه از دادگاه تقاضای پرینت مکالمات و پیامک های بنده رو بکنه؟ آیا ایشون می‌تونه از بنده به استناد پیامک و تلفن با خانم دیگه ای به جرم رابطه نامشروع شکایت کنه؟آیا این مساله موجب عسر وحرج ایشون میشه؟آیا اصلا دادگاه تقاضای ردیابی تلفن بنده رو با توجه به اینکه ایشون قانونا ناشزه هست و دوسال هست تمکین نمیکنه قبول میکنه؟ممنون از لطف همه دوستان

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوانند ای کار را انجام دهند.

درود بر شما، با توجه به فرض پرسش، جای نگرانی نیست، ایشان نمی‌توانند چنین درخواستی از دادگاه کنند، ضمنا صرف وجود پیامک، نمی‌تواند دال بر اثبات روابط نامشروع باشد.

با سلام هرچند همسرتان ناشزه هست ولی همچنان همسر شما محسوب میشود و می توانند از شما به عنوان روابط نامشروع شکایت کیفری نمایند و قبول درخواست ایشان مبنی بر محتوای پیامهای شما با دستور قاضی امکانپذیر است.

خیر امکان درخئاست چنین چیزی نیست

با درود
مطابق آنچه در سوال آمده خیر جای نگرانی نیست لیکن اگر طرح دعوا شد بهتر است از یک وکیل متخصص بهره گیرد و اختیار نمایید.

کاربر محترم اینقدر به ناشزه بودن همسرت تکیه نکن
بله می تونه و هیچ شکی در اینکه میتونه درخواست پرینت رابطه نامشروع شما را از دادکاه بخواد نکنید بهرحال به عسر و حرج خود استناد می کنه در صورت پذیرش قاضی حتما پرینت میدن

سلام و درود
در صورت وجود ادله و مستندات قابل اعتنا ایشان میتواند شکایت نماید
۱. دادگاه دستور پرینت بابت این موضوع را نمی دهد
۲. اگر صرفا دلایلشان پرینت باشد عملا راه به جایی نخواهند برد
موفق و موید باشید