آیا میتوانم همزمان هم سفته رو اجرا بذارم و هم درخواست تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۷ #59688061

باسلام
بنده چند سال قبل اپارتمانی را پیش خرید کردم که فروشنده اون واحد رو به شخص دیگری هم فروخته و الان اون شخص در اپارتمان ساکن هست ضمن اینکه از فروشنده ۶۰۰ میلیون تومن سفته دارم.
میخواستم بدونم میتونم همزمان هم سفته رو اجرا بذارم و هم درخواست تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند بکنم؟
چون اولویت بنده تحویل اپارتمان هست ولی میترسم اگه سفته رو همزمان اجرا بذارم قاضی اینجور استدلال بکنه چون بدنبال نقد کردن سفته هستم یعنی از تحویل اپارتمان پشیمون شدم، در واقع هدف من اینه هر دو دادخواست رو انجام بدم که اگه شکایتم مبنی بر تحویل مبیع به نتیجه نرسه سریعا بتونم سفته رو اجرا بذارم. امیدوارم منظورم رو بهتون رسونده باشم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام سفته صادره به عنوان تضمین انجام تعهد یعنی تحویل مربع صادر شده بدوا دادخواست الزام به تسلیم مبیع را صادر نمایید.